Ympäristöturvallisuuden- ja vastuullisuuden kehitys

Ympäristöasioiden kehittämiseen liittyvät asiat ovat jaettu LIS Group Oy:n alaisuudessa toimivaan omaan osastoon Suomen ympäristöturvallisuuden kehittämiskeskus SYMKE:en. SYMKE:n sivuille pääset siirtymään klikkaamalla TÄSTÄ.

Ympäristövastuulliseen toimintaan liittyvät palvelut tulevat siirtymään LIS nettisivuille vuoden 2016 aikana.

SYMKE eli Suomen Ympäristöturvallisuuden kehittämiskeskus on ympäristöturvallisuuteen, ympäristövastuullisuuteen, ympäristöhuoltoon ja energiatehokkuuteen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. SYMKE toimii useiden suuryritysten yhteistyökumppanina toiminnan rakentamisessa ja kehittämisessä aina jalkautukseen ja seurantaan asti.

SYMKE on itsenäisesti toimiva organisaatio, joka tarjoaa asiantuntija- ja koulutuspalveluita yrityksille ja yhteisöille. SYMKE:n toimintaan kuuluu ympäristö-, energiatehokkuus-, kemikaali- ja jäteaiheiset koulutukset ja asiantuntijapalvelut, kuten auditoinnit, arvioinnit ja raportoinnit. SYMKE luo yrityksille myös erilaisia työkaluja ja toimintamalleja kuten auditointijärjestelmiä, kemikaalirekistereitä, oppaita, ohjeita ja tarkastuskirjoja. SYMKE myös hallinnoi ja johtaa Suomen Ympäristöturvallisuuskortti koulutusjärjestelmää. Tutustu SYMKE:n palveluntarjontaan lisää tuotteet –välilehdeltä tai ota suoraan yhteyttä!

SYMKE toimii valtakunnallisesti koko Suomen alueella sekä yrityskohtaisesti myös ulkomailla.

Olemme oikeasti tukenasi!

KOKONAISVALTAINEN RÄÄTÄLÖITY PAKETTI

Miksi sijoittaisit massakonsultointiin ja -koulutukseen, kun SYMKE pystyy räätälöimään yrityksellesi kustannustehokkaan ratkaisun, jonka tulokset näkyvät viimeisen viivan alla. Olemme riippumaton palveluntarjoaja. Talo täynnä asiantuntijoita.

TARJOAMME

  • Kartoituksen yrityksenne tarpeista
  • Osaamisemme energiatehokkuudesta
  • Jalkautuksen läpi organisaation
  • Mahdollisuuden kohentaa yrityskuvaa
  • Oikeita, rahassa mitattavia tuloksia