Säiliö- ja suljetun tilan työ -koulutusSäiliö- ja suljetun tilan työt ovat luvanvaraisia töitä, joita tekevät henkilöt täytyy perehdyttää. LIS Group Oy:n säiliötyökoulutus on helpoin tapa varmistaa lakien ja asetuksien vaatimusten täyttäminen suljetun tilan töiden turvallisuuden perehdyttämisestä ja kouluttamisesta.

Säiliötyökoulutus soveltuu hyvin suljetun tilan töitä jo tehneille tai aivan uusille työntekijöille. Koulutuksen kesto on 4 tuntia ja pätevyys on voimassa 5 vuotta.

Säiliötyökoulutuksessa käsitellään säiliö- ja suljetun tilan työn keskeiset vaaratekijät ja miten säiliötyö tehdään turvallisesti. Säiliötöissä tarvittavat varusteet ja suojaimet sekä pelastaminen suljetusta tilasta kuuluvat myös koulutuksen aihealueisiin. Havainnollistava kuvitus ja ajatuksia herättävät tosielämän esimerkkitapaukset auttavat osallistujaa ymmärtämään oikeaoppisen säiliötyön merkityksen omalle turvallisuudelle.

Säiliötyökoulutus saatavilla myös verkkokoulutuksena. Suorita vaikka heti!

Sopiiko meille ryhmäkohtainen koulutus?Ryhmäkohtainen koulutus on oikea valinta, kun haluat:

  • Edullisen ryhmähinnan – jopa alle 10 henkilön ryhmäkoko voi olla avointa koulutusta edullisempi!
  • Osallistujille räätälöidyn koulutuksen – voimme räätälöidä koulutusmateriaalin tarpeidenne mukaan
  • Kohderyhmälle suunnatun koulutuksen – kouluttaja nostaa esille juuri teidän alanne tärkeimpiä asioita
  • Päättää itse koulutuspaikasta – koulutus voidaan järjestää meilkein missä vain
  • Päättää itse koulutuksen ajankohdasta – päätä päivämäärästä ja kellonajoista, myös illat ja viikonloput

[av_productlist categories='384' columns='1' items='1' wc_prod_visible='' wc_prod_hidden='' wc_prod_featured='' offset='0' sort='0' paginate='yes' link_behavior='' show_images='yes' av_uid='av-lvym3']