Putoamissuojainten tarkastaja verkkokoulutus

Lainsäädännön mukaan työnantajan on varmistuttava putoamissuojainten asianmukaisesta toimintakunnosta. Tämän vuoksi niille on tehtävä määrävälein tarkastuksia pätevän henkilön suorittamana. Työnantaja voi valtuuttaa riittävän pätevän henkilön putoamissuojainten tarkastamiseen. Jotta henkilö olisi pätevä tarkastamaan putoamissuojaimia, hänen tulee olla perehtynyt suojainten rakenteeseen ja käyttöön. Putoamissuojainten tarkastamisesta säädetään valtioneuvoston asetuksessa (VNa 403/2008).

LIS Group Oy:n putoamissuojainten tarkastajakoulutus verkossa on kätevä tapa varmistaa putoamissuojainten tarkastamiseen liittyvä teoriapuoleinen perehdytys.

Tilaa tämä verkkokoulutus LIS Group Oy:n uusitun Koulutusmaailma -sivuston kautta

Koulutuksen kuvaus:

Putoamissuojainten tarkastajakoulutus on kaksiosainen. Perusosiossa käsitellään korkealla työskentelyyn liittyviä ohjeita, lakeja ja määräyksiä. Koulutuksessa käydään läpi putoamissuojainten turvallinen käyttö sekä soveltuvat kiinnityspisteet ja -järjestelmät. Lisäksi perehdytään putoamistapahtumaan sekä vaadittavaan riskianalyysiin ja pelastautumissuunnitelmaan. Ensimmäisellä osuudella varmistetaan putoamissuojaimien käyttöön liittyvä teoriapuoleinen osaaminen.

Koulutuksen toisessa osuudessa paneudutaan putoamissuojaimia koskeviin vaatimuksiin sekä perehdytään suojainten tarkastukseen ja hylkäysperusteisiin.

Sisältö ja kesto:

  • Johdanto, tarkoitus ja tavoitteet
  • Putoamissuojauksen suunnittelu
  • Töiden suunnittelu ja perehdytys
  • Putoamiskorkeus
  • Pelastaminen
  • Putoamissuojaimien hoito ja huolto
  • Putoamissuojainten tarkastus
  • Määräaikaistarkastukset

Koulutuksen kesto on noin 3 tuntia

Koulutuksen voi jättää kesken ja suorittaa osissa.

Todistus ja hinnoittelu:

Hyväksytystä suorituksesta myönnetään todistukseksi kortti, joka on voimassa 5 v.

Koulutuksen hinta on 229 € +alv. 24%

Miten pääsen suorittamaan tätä verkkokoulutusta?

Napauta alla olevaa painiketta ja siirryt LIS Groupin uusitulle Koulutusmaailma -sivustolle. Tilaa verkkokoulutus kuten missä tahansa verkkokaupassa asioidessasi. Tilauksen jälkeen pääset suorittamaan koulutusta heti. Voit myös tilata useamman verkkokoulutuksen kerralla ja osoittaa niitä toisille henkilöille, esimerkiksi alaisillesi. Tai tilaa vaikka lahjaksi kaverille!

Hyväksyttyä suoritusta varten, muista katsoa jokainen verkkokoulutus aivan loppuun asti.

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkokoulutuksistamme, ota meihin yhteyttä kätevästi tämän sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä verkkokoulutuksiin liittyen