Sähkötyöturvallisuuskortti SFS 6002

HELPOSTI – NOPEASTI – EDULLISESTI

Kuka tarvitsee SFS Sähkötyöturvallisuuskortin

Standardin SFS 6002 mukaisen Sähkötyöturvallisuuskortti -koulutuksen tarvitsevat kaikki sähköalan töitä tekevät henkilöt, mukaan luettuna työnjohto-, käyttötoiminta-, suunnittelu-, opetus- ja muissa asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt. Sähkötyöturvallisuuskortti -koulutus on voimassa 5 vuotta kerrallaan ja se on uusittava säännöllisesti. Kyseinen SFS 6002 koulutus on mahdollista uusia Sähkötyöturvallisuuskortti -verkkokoulutuksella netissä.

Nyt Kiwa Inspectan:n visuaalinen ja havainnollistava Sähkötyöturvallisuuskoulutus on saatavilla verkkokoulutuksena. Vihdoin tämä perinteisesti hyvin teoreettisena pidetty koulutus on tehty ymmärrettäväksi myös muille, kuin sähköalan ammattilaisille.

Sähkötyöturvallisuuskoulutuksemme verkkokoulutuksena sopii hyvin sähköalan ammattihenkilöille, mutta myös opastetuille henkilöille ja maallikoille.

Mihin SFS 6002 standardi perustuu ja miksi se on olemassa

Standardi SFS 6002 perustuu kansainvälsisiin CENELECin EN 50110-sarjan standardeihin. SFS 6002 standardi asettaa vaatimukset turvalliseen sähkölaitteistojen käyttöön ja sähkölaitteistoissa tai niiden läheisyydessä työskentelyyn. Standandin SFS 6002 tarkoituksena on sähkötyöturvallisuus ja sen varmistaminen. Sähkötöitä tekevillä henkilöillä tulee olla standardin SFS 6002 mukainen Sähkötyöturvallisuus -koulutus ja sen pohjalta myönnetty sähkötyöturvallisuuspätevyys.

Tilaa tämä SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti -verkkokoulutus Kiwa Inspecta Koulutusmaailma -sivuston kautta.

Nopeaa – Edullista – Helppoa

Videolla kerrotaan esitellään SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti ja siihen kohdistuvat keskeisimmät vaatimukset.

SFS 6002 Sähköturvallisuuskortti vaaditaan kaikilta sähkötöitä tekeviltä henkilöiltä. Lue lisää klikkaamalla tästä.

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti koulutuksen kuvaus:

Sähkötyöturvallisuuskoulutuksessa käydään läpi sähkötöiden turvallista tekemistä koskevat perusohjeet ja turvallisuusvaatimukset standardin SFS 6002 mukaisesti. Koulutuksessa käydään läpi havainnollistava ja mielenkiintoinen esimerkkitarina, jonka kautta sähkötöiden vaarat ja oikeiden toimintamallien merkitys sähkötöissä avautuvat opiskelijalle aivan uudella tavalla.

Koulutus on täysin visuaalinen ja siten miellyttävä seurata. Koulutus sisältää havainnollistavia esimerkkejä ja harjoituksia, joiden avulla vaikeatkin aiheet sähkötyöturvallisuudesta aukaeavat maallikoillekin.

Koulutuksen sisältö ja kesto:

  • Sähkön vaarallisuus, tyypilliset kuolemaan johtaneet sähkötapaturmat ja niiden syyt
  • Sähkötyöturvallisuutta koskevat määräykset ja ohjeet sekä sähkötöiden turvallisuuden organisointi ja henkilöiden vastuut
  • Turvalliset työvälineet ja henkilökohtaiset suojaimet
  • Käyttötoimenpiteet ja toiminnan tarkastukset
  • Työskentely jännitteettömänä
  • Lähi- ja jännitetyöt
  • Käyttö- ja kunnossapitotyöt sekä opastaminen

Koulutuksen kesto on noin 4 tuntia

Koulutuksen voi jättää kesken ja suorittaa osissa.

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti hinta

SFS 6002 Särkötyöturvallisuuskortti -koulutuksen hinta on 159 € +alv. 24%

SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti voimassaoloaika

Hyväksytystä suorituksesta myönnetään todistukseksi kortti, joka on voimassa 5 v.

Kuinka SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti uusitaan

Koulutuksen voi uusia verkkokoulutuksella, jonka voit hankkia klikkaamalla linkkiä.

Pätevyystodistus SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti

Miten pääsen suorittamaan tätä verkkokoulutusta?

Napauta alla olevaa painiketta niin pääset siirtymään Kiwa Inspecta Koulutusmaailma -sivustolle tutustumaan lisää SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortti – kiulutukseen ja mahdollisesti osataan sen verkossa. Mikäli haluat pääset suorittamaan koulutuksen heti. Tilaa verkkokoulutus kuten missä tahansa verkkokaupassa asioidessasi. Tilauksen jälkeen pääset suorittamaan koulutusta heti. Voit myös tilata useamman verkkokoulutuksen kerralla ja osoittaa niitä toisille henkilöille, esimerkiksi alaisillesi. Tai tilaa vaikka lahjaksi kaverille!

Hyväksyttyä suoritusta varten, muista katsoa jokainen verkkokoulutus aivan loppuun asti.

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkokoulutuksistamme, ota meihin yhteyttä kätevästi tämän sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta.

Tutustu myös muihin verkkokoulutuksiimme tällä sivustolla tai siirry Kiwa Inspecta Koulutusmaailma sivustolle, joka toimii Suomen virallisena pääkoulutussivustonamme.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä verkkokoulutuksiin liittyen