YLEISPEREHDYTYKSET

Täsmäiskuja osaamispuutteisiin

Tarjonnastamme löydät lukuisia yleisperehdytyksiä eri aihealueista. Perehdytyksistämme löytyy varmasti jokaiselle yritykselle ja henkilöstöryhmälle sopivia koulutuksia ja teemme näitä myös jatkuvasti uusia. Jos juuri kaipaamastasi aihealueesta ei löytynytkään meiltä verkkokoulutusta, ota rohkeasti yhteyttä! Vaikka tällä nettisivulla ei jotain aihealuetta vielä ole esitetty, se ei tarkoita sitä etteikö meillä aiheesta lähdeaineistoa ole. Tapauskohtaisesti pystymme tuottamaan tarvitsemasi yleisperehdytyksen nopeastikin verkkokoulutukseksi.

Kestoltaan nämä yleisperehdytykset vaihtelevat muutamasta kymmenestä minuutista aina pariin tuntiin asti. Kaikki verkkokoulutuksemme voi suorittaa myös osissa.

Turvallisuuden kehittäminen ja henkilöstön osaamisen lisääminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%

YLEISPEREHDYTYKSIÄ

Henkilösuojaimet ja niiden käyttö:

Nimensä mukaisesti tämä koulutus käsittelee henkilösuojaimia ja niiden merkitystä osana turvallisuutta. Koulutuksessa käsitellään eri henkilösuojaintyypit ja niiden keskeisimmät ominaisuudet.

Koulutuksen kesto on noin puoli tuntia. Hinta 19 €.

Kone- ja laiteturvallisuus:

Tuotantokoneet ja -laitteet aiheuttavat merkittäviä riskejä työntekijöille. Tässä perehdytyksessä opitaan kone- ja laiteturvallisuuden sekä laitteiden suojausten periaatteet. Lisäksi käsitellään käyttövoimasta erottamisen (lockout, tagout) oikeaoppinen tekeminen. Tässä hyvä koulutus sekä työntekijöille, jotka laitteita käyttävät että esimiehille, jotka vastaavat laitteiden turvallisuudesta.

Koulutuksen kesto on noin 1 tunti. Hinta 79 €.

Putoamisvaaralliset työt:

Tässä yleisperehdytyksessä käsitellään keskeiset asiat korkealla työskentelystä ja putoamisvaarallisista töistä. Koulutuksessa käydään läpi eri korkealla työskentelyn menetelmiä ja putoamisvaaraa vastaan suojautumista.

Koulutuksessa käsiteltäviä aihealueita:

  • Yleistä putoamisvaarallisista töistä
  • Putoamissuojauksen yleiset periaatteet
  • Tikastyöskentely
  • Telinetyöskentely
  • Henkilönostin
  • Henkilökohtainen putoamissuojaus

Koulutuksen kesto on noin 1 tunti. Hinta 49 €.

Toiminta hätätilanteessa ja poistuminen:

Tässä koulutuksessa käydään läpi keskeisimmät näkökökohdat hätätilanteessa toimimiseen ja turvalliseen poistumiseen rakennuksesta. Koulutuksessa käydään läpi myös hätäilmoituksen tekeminen, loukkaantuneen siirtotekniikat ja perusensiavun antaminen.

Koulutuksen kesto on noin 30 minuuttia. Hinta 19 €.

Työsuojelutarkastukseen valmistautuminen:

Onko yritykseesi tulossa työsuojelutarkastus? Tai mietityttääkö muuten vain, minkälaisia asioita työsuojelutarkastaja valvoo? Tässä perehdytyksessä löytyvät vastaukset keskeisimpiin asioihin, mitä työsuojelutarkastaja yrityksiltä odottaa. Erittäin pätevä koulutus vaikkapa esimiehille.

Koulutuksen kesto on noin 20 minuuttia. Hinta 49 €.

Vaarojen tunnistaminen:

Tämä tiivis perehdytys opettaa osallistujan tunnistamaan työympäristön vaaratekijöitä käytännön esimerkkien ja harjoitteiden kautta. Koulutuksessa käydään läpi riskien arvioinnin perusideologia sekä keskeisenä asiana löydettyihin vaaratekijöihin vaikuttaminen eli vaarojen hallintakeinot.

Koulutuksen kesto on noin 40 minuuttia. Hinta 39 €.