Koulutusten hallinnointipalvelu

Ostaako yrityksenne koulutuksia sieltä täältä. Keskittämällä kaikki  koulutukset yhteen paikkaan, säästyy organisaatiossanne huikea määrä työtä tarvittavien pätevyyksien selvittämisessä, kurssien etsimisessä, tarjousten pyytämisessä, hintojen vertailussa, tilojan ja tarjoilujen varaamisessa, rekisterien ylläpidossa, laskutuksen ohjeistuksessa, korttien toimittamisessa yms. Lue lisää, miten voimme poistaa kaiken tämän työkuorman niskastanne.

Koulutuskategorioiden alta löydät tarkemmat tiedot eri koulutuksista

Safety Up -koulutukset

Safety Up on täysin uudenlainen tapa toteuttaa työturvallisuuskoulutuksia. Koulutusohjelman tavoitteena on turvallisuuskulttuurin kehittäminen pedagogisesti tehokkain menetelmin. Koulutusmateriaali on visuaalisesti toteutettu ja nykyaikainen. Koulutuksen sisältö on muokattavissa yrityksenne tarpeiden mukaisesti jopa siten, että vaaratilanteiden arviointiharjoitukset voidaan toteuttaa omasta työympäristöstänne teetetyn harjoituksen avulla. Koulutus voidaan toteuttaa myös siten, että siitä voidaan myöntää Työturvallisuuskortti.

Turvakortti- ja pätevyyskoulutukset

Laajasta turvakorttitarjonnastamme löydät kaiken tarvitsemasi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja pisimpään toimineista turvakorttikoulutuksia järjestävistä yrityksistä. Laajan kokemuksemme avulla osaamme kartoittaa pikaisesti, mutta luotettavasti, mitä koulutusta tarkalleen ottaen tarvitsette. Olemme erikoistuneet myös turvakorttikoulutusten yrityskohtaistamiseen ja tätä kautta mahdollisimman hyvien tuloksien saamiseen.

Työkone-, trukki- ja nostinkoulutukset

Laki vaatii perehdyttämään mm. trukkien, työkoneiden, nostureiden sekä henkilönostimien käyttöön ja varmistamaan että työntekijä on tarpeeksi pätevä käyttääkseen niitä turvallisesti. Tapaturman sattuessa työnantaja voidaan tuomita sakko- tai vankeusrangaistukseen, joka on kestoltaan enimmillään 6kk, mikäli perehdyttämisvelvoitteita on rikottu. LIS group Oy tarjoaa helpon, mutta tehokkaan ratkaisun pätevyyden varmistamiseen.

Nostokoulutukset

Nostokoulutustarjonnastamme löydät niin nosturi- kuin kuromausnosturikoulutuksetkin sekä lisäksi nostotyön suorittajan ja nostotyön valvojan koulutukset. Nosturikoulutusten käytännön harjoittelut toteutetaan laitteilla, joita osallistujat käyttävät omassa työsään. Näin saadaan varmistettua osaaminen juuri oikeisiin laitteisiin.

Tarkastajakoulutukset

Nostoapuvälineet ja putomaissuojaimet on tarkastattava säännöllisesti, jotta voidaan varmistua niiden turvallisesta käyttökunnosta. Tarkastuksen saa suorittaa pätevä, asiaan perehtynyt henkilö. LIS Group Oy:n tarkastajakoulutusten avulla henkilöstä voidaan perehdyttää nostoapuväliden ja putoamissuojainten tarkastustyöhön.

Vaarallisiin aineisiin ja kemikaaleihin liittyvät koulutukset

Vaarallisten aineiden ja kemikaalien käsittely, säilyttäminen, niistä vastaaminen sekä kuljettaminen vaatii niitä suorittavalta henkilöltä osaamista. LIS Group Oy järjestää  eri työtehtävissä työskenteleville henkilöille sopivat koulutukset aina tiedostavasta koulutuksesta turvallisuusneuvonantajakoulutukseen asti. Meiltä saat myös turvallisuusneuvoantajapalvelun yrityksellesi.

Kuljettajien koulutukset

Olemme yksi Suomen pisimpään toimineista Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin (vn. AKE) hyväksymistä ammattipätevyyskoulutuksia tarjoavista yrityksistä. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelemme tarvitsemanne ammattipätevyyspäivät mahdollisimman järkevästi.

Ensiapukoulutukset

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi ensiapukoulutukset sekä työhyvinvointiin liittyviä koulutuksia. Avustamme myös ensiapukoulutukseen liittyvien korvausten hakemisessa.

Työsuojeluvaltuutettujen koulutus

Perehdytä työsuojeluvaltuutettusi, -varavaltuutettusi, esimiehesi sekä muut työsuojelun vastuuhenkilösi työsuojeluasioihin työsuojeluvaltuutetun perus- ja jatkokurssilla.