Kemikaalirekisteri

Kemikaalirekisteri-palvelun avulla sähköiset käyttöturvallisuustiedotteet ovat aina saatavilla ja sinä voit keskittyä olennaiseen. Teet myös kemikaalien riskinarvioinnit ja saat automaattisesti kemikaaliluettelon CLP-merkinnöillä. Voit myös tulostaa kemikaalin pikaohjeet (turvaohjeet) ja etiketit kemikaaliastioihin sisäiseen käyttöön.

Kemikaalirekisteri vapauttaa työaikaa vaaralausekkeiden naputtelusta ja käyttöturvallisuustiedotteiden etsimisestä oikeasti vaikuttavaan turvallisuustyöhön, samalla yrityksesi kemikaaliturvallisuus paranee.

 
 

Usein kysytyt kysymykset

Saanko tehtyä lakisääteisen kemikaaliluettelon?

Kemikaalirekisterin tärkein ominaisuus on lakisääteinen kemikaaliluettelo, eli saat tehtyä todella helposti ja nopeasti.

Ovatko kemikaalien merkinnät CLP-asetuksen mukaisia?

95% kemikaaleista on CLP-merkinnöille, joillakin asiakkaillamme on ollut vielä kemikaaleja, joiden toimittaja ei vielä ole päivittänyt niitä CLP:n mukaiseksi, nämä kemikaalit löytyvät myös.

Onko teillä kemikaalin XYZ käyttöturvallisuustiedotetta?

Todennäköisesti kyllä. Jos ei ole, niin asiakkaamme voi lähettää tietokantaan lisättäviä kemikaaleja täyttämällä helppokäyttöisen lomakkeen ja lisäämme ne tietokantaan.

Saanko tehtyä suhdelukulaskennan?

Kemikaalirekisteri tarjoaa lähtötiedot sen tekemiseen excel-tiedostoon, mutta laskenta sinun tulee suorittaa itse.

Minulla on idea Kemikaalirekisteriin liittyen, kenellä voin sen kertoa?

Asiakkaana voit lähettää kehitysideoita osoitteeseen support@kiwaimpact.com. Otamme parhaimmat ideat huomioon tuotekehityksessämme.

Yrityksessämme on jo käytössä kemikaaliohjelma, mutta haluan vaihtaa teihin, miten onnistuu?

Vaihtaminen on todella helppoa ja nopeaa. Voit halutessasi laittaa meille kemikaaliluettelosi excel-listana ja viemme palveluna listauksen perusteella kemikaalit valmiiksi teille perustettavaan Kemikaalirekisteriin.  Voit samalla ottaa käyttöön myös turvallisuushavaintojen keräämisen tai tarkastuskierrokset mobiililaitteilla. Työntekijät kiittävät kun turvallisuustyöhön on vain yksi toimiva järjestelmä, eikä montaa erilaista ja eri näköistä.

Ottakaa minuun yhteyttä Kemikaalirekisteri-palvelusta

Olemme sinuun yhteydessä pian ja käydään yrityksesi tarpeet läpi. Sovitaan myös mahdollinen 14 päivän kokeilujakso.


Rudus Oy, Maiju Räsänen

“Aikaisemmin ylläpidimme kemikaaliluettelon intranetissä, ylläpitö oli työlästä ja kokonaiskuvaa kemikaalien käytöstä oli hankala saada. Otimme Kemikaalirekisterin käyttöön, koska halusimme tähän ratkaisun. Kemikaalirekisterin myötä kemikaalit on nyt hallinnassa, meillä on listattuna n. 250 kpl kemikaalia, määrä saatta vielä hieman kasvaa. Mahtavinta on se, että samassa InstaAudit-järjestelmässä meillä on myös turvallisuushavainnot, auditoinnit jne. Kaikki yhdessä paikkaa.”