BONAVAN KOULUTUKSET

Ohjeita ilmoittautumiseen ja koulutukseen osallistumiseen:

  • Koulutustarjonta: Koulutuksia on saatavilla webinaari ja -lähikoulutuksina, sekä itseopiskelu verkkokoulutuksina.
  • Koulutusten aikataulut näet alempaa. Ilmoittaudu kurssille klikkaamalla kurssin ajankohtaa! Käsittelemme kaikki ilmoittautumiset manuaalisesti, joten odotathan rauhassa vahvistusta ilmoittautumisellesi.
  • Webinaarikoulutuksiin voit osallistua tietokoneella, älypuhelimella tai tablet-laitteella. Varmistathan, että sinulla on kyseisessä laitteessa toimiva kamera sekä mikrofoni. Nämä ovat koulutukseen osallistumisen edellytyksenä. Koulutuksiin osallistutaan Microsoft Teamsilla.
  • Peruutusehdot: Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen, peruthan ilmoittautumisesi sähköpostilla/puhelimitse viimeistään 7 päivää ennen koulutusta. Voit myös ilmoittaa sijallesi jonkin toisen henkilön omasta yksiköstäsi. Alle 7 arkipäivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitetaan yksiköltä peruutusmaksu.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiinne!
p. 010 2399 060 / fi.koulutus@kiwa.com

WEBINAARI- JA LÄHIKOULUTUKSET

EA1, Ensiavun peruskurssi,16h, 2pv, FIN

Pääset varaamaan itsellesi sopivan koulutuspäivän Punainen Risti Ensiapu Oy:n koulutussivustolta: https://kalenteri.ensiapukoulutus.fi/koulutuskalenteri

Järjestämme lisäksi tarvittaessa koulutusta (webinaari- ja lähikoulutus) ryhmille erillisestä tilauksesta. Olethan yhteydessä meihin mikäli tälläiseen on tarvetta.

Tulityökorttikoulutus 8h, FIN

Kaikille avoimet lähikoulutuspäivät saatavilla täältä: https://koulutusmaailma.fi/fi/courses/43/87/tulityokortti/tulityokortti-nonstop

Järjestämme lisäksi tarvittaessa lähikoulutusta ryhmille erillisestä tilauksesta. Olethan yhteydessä meihin mikäli tälläiseen on tarvetta.

Turvallisuuskoordinaattorin koulutus 8h, FIN

Kaikille avoimet etäkoulutuspäivät saatavilla täältä:

https://koulutusmaailma.fi/fi/courses/87/169/turvallisuuskoordinaattorin-koulutus/turvallisuuskoordinaattorin-koulutus-tehtavat-ja-vastuut-kaytannossa

Järjestämme lisäksi tarvittaessa koulutusta (webinaari- ja lähikoulutus) ryhmille erillisestä tilauksesta. Olethan yhteydessä meihin mikäli tälläiseen on tarvetta.

Työturvallisuuskorttikoulutus 8h, FIN

Ympäristöturvallisuuskorttikoulutus 8h, FIN

Ei tällä hetkellä saatavilla koulutuspäiviä. Järjestämme koulutusta (webinaari- ja lähikoulutus) ryhmille erillisestä tilauksesta.

Olethan yhteydessä meihin mikäli tälläiseen on tarvetta.

VERKKOKOULUTUKSET (ITSEOPISKELU)

Henkilönostinkoulutus, n. 3h, FIN

Koulutuksen voi suorittaa itsenäisesti verkossa: https://bonava.competencemanager.com/x/ab481710-f197-49d1-9b00-bf29a6181fa4?

Nostoapuvälineiden tarkastajakoulutus, n. 4h, FIN

Koulutuksen voi suorittaa itsenäisesti verkossa: https://bonava.competencemanager.com/x/4d7bee12-5b28-451c-a8de-9184ec1d23f4?

Tieturva 1 -koulutus, FIN

Koulutuksen voi suorittaa Väyläviraston itsenäisenä verkkokoulutuksena:

https://vayla.fi/palveluntuottajat/koulutukset/tieturvakoulutukset

Trukkikorttikoulutus, n. 5h, FIN

Koulutuksen voi suorittaa itsenäisesti verkossa: https://bonava.competencemanager.com/x/ced3eed3-adbb-4cb2-a697-caf72304bd64?

MUUT KOULUTUKSET

Kiwa Koulutusmaailman laaja koulutusvalikoima nähtävillä täällä: www.koulutusmaailma.fi.

Koulutuksia on saatavilla webinaareina, lähikoulutuksina, sekä itseopiskeltavina verkkokoulutuksina.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos olet kiinnostunut tilaamaan koulutuksen ryhmälle, järjestämme koulutuksia ympäri Suomen!