Verkkokoulutukset

Tarjoamme useita koulutusaiheita itseopiskeltavina verkkokoulutuksina. Itseopiskelu on yhtä pätevä tapa suorittaa koulutus kuin kouluttajavetoinen koulutuskin. Osa verkkokoulutuksista on ABB:lle räätälöity, osan löydät koulutusmaailma.fi -sivustoltamme.

Voit suorittaa verkkokoulutuksen ajasta tai paikasta riippumatta silloin kun sinulle itsellesi sopii. Voit jättää koulutuksen myös milloin vain kesken, koulutus jatkuu siitä mihin jäit. Verkkokoulutuksemme voit suorittaa tietokoneella, tablet-laitteella tai älypuhelimella.

  • Sähkötyöturvallisuuskortti: ABB:n vaatimuksen mukaisesti räätälöity Sähkötyöturvallisuuskortti-koulutus on saatavilla myös itseopiskeluna. Täytä erillinen tilauslomake ja sinulle lähetetään kirjautumista varten koulutus erikseen sähköpostilla.
  • Energiatehokkuuskoulutus: ABB:lle räätälöity energiatehokkuuskoulutus on saatavilla suomeksi ja englanniksi.
  • Trukkikoulutus: Trukin kuljettajan koulutuksen teoriaosuuden voi suorittaa myös itseopiskeluna, Käytännön harjoittelun järjestämisestä vastaa esihenkilösi.
  • Henkilönostinkoulutus: Henkilönostimen käyttäjän koulutuksen teoriaosuuden voi suorittaa myös itseopiskeluna, Käytännön harjoittelun järjestämisestä vastaa esihenkilösi.
  • Nosturikorttikoulutus: Teollisuusnosturin käyttäjän koulutuksen teoriaosuuden voi suorittaa myös itseopiskeluna, Käytännön harjoittelun järjestämisestä vastaa esihenkilösi.
    • Nosturikorttikoulutuksen voi suorittaa verkkokoulutuksen ja virtuaalilaitteistolla tehtävän näyttökokeen yhdistelmäkurssina Large Motors and Generatorsin Helsingin-yksikössä. Nosturikortti myönnetään hyväksyttyjen suoritusten perusteella. Katsothan ohjeet Large Motors and Generatorsin Helsingin-yksikön virtuaaliharjoittelutilan (Virtual Reality Training Room) varaamiseen täältä. Varsinaisen VR-harjoittelun voit tilata osoitteesta: http://ins.li/ABBvrnosturi

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne. Mikäli et löydä haluamaasi koulutusta tarjonnasta, ota yhteyttä.

010 2399 060 / fi.koulutus@kiwa.com