Työturvallisuuskoulutukset

Työturvallisuus-kategorian koulutuksista löydät Työturvallisuuskortti -koulutuksen lisäksi esimerkiksi Tulityökorttikoulutukset.

  • Työturvallisuuskortti: ABB:lle räätälöity Työturvallisuuskortti -koulutus on kestoltaan 7,5 tuntia. Huomaathan, että ABB:läisiltä edellytetään tämän räätälöidyn koulutuksen käymistä, yleiset versiot eivät ole lähtökohtaisesti hyväksyttyjä. Koulutuksia on tarjolla webinaarina ja lähikoulutuksena eri paikkakunnilla. Itseopiskeltavaa vaihtoehtoa ei ole Työturvallisuuskortti-koulutuksissa saatavilla.
  • Tulityökortti: Tulityökorttikoulutus toteutetaan SPEK:n ohjeiden mukaisesti sisältäen käytännön alkusammutusharjoituksen. Harjoittelun vuoksi koulutuksia on saatavilla vain lähiopetuksena. Tulityökorttia vaaditaan, jos teet tulitöitä eli esimerkiksi hitsausta, rälläköintiä tai muuta kuumuutta tai kipinöintiä aiheuttavaa työtä.
  • Kemikaaliturvallisuuskoulutus: Kemikaaliturvallisuuskoulutus Di-isosyanaattipainotuksella. Käsitteletkö työssäsi kemikaalia, jossa on ainesosana Di-isosyanaattia? Tällöin EU-lainsäädäntö edellyttää, että sinun on käytävä tämä turvallisuuskoulutus.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiinne. Mikäli et löydä haluamaasi koulutusta tarjonnasta, ota yhteyttä.

010 2399 060 / fi.koulutus@kiwa.com