YIT:N KOULUTUKSET

Ohjeita ilmoittautumiseen ja koulutukseen osallistumiseen:

 • Koulutustarjonta: Koulutuksia on saatavilla webinaari ja -lähikoulutuksina, sekä itseopiskelu verkkokoulutuksina.
 • Koulutusten aikataulut näet alempaa. Ilmoittaudu kurssille klikkaamalla kurssin ajankohtaa! Käsittelemme kaikki ilmoittautumiset manuaalisesti, joten odotathan rauhassa vahvistusta ilmoittautumisellesi.
 • Webinaarikoulutuksiin voit osallistua tietokoneella, älypuhelimella tai tablet-laitteella. Varmistathan, että sinulla on kyseisessä laitteessa toimiva kamera sekä mikrofoni. Nämä ovat koulutukseen osallistumisen edellytyksenä. Koulutuksiin osallistutaan Microsoft Teamsilla.
 • Peruutusehdot: Mikäli et pääse osallistumaan koulutukseen, peruthan ilmoittautumisesi sähköpostilla/puhelimitse viimeistään 7 päivää ennen koulutusta. Voit myös ilmoittaa sijallesi jonkin toisen henkilön omasta yksiköstäsi. Alle 7 arkipäivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista veloitetaan yksiköltä peruutusmaksu.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiinne!
p. 010 2399 060 / fi.koulutus@kiwa.com

 • Alla olevan tarjonnan lisäksi voi koulutuksia tilata myös työmaille tai muille paikkakunnilla tarpeen mukaan, YIT:n koulutushinnaston mukaisesti.
  Jos kiinnostuit tästä vaihtoehdosta olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin kerromme lisää!

WEBINAARI- JA LÄHIKOULUTUKSET

Ensiavun peruskurssi EA1, 2 pv, 16h, FIN

 • SPR Ensiapukurssi EA 1® (2 päivää, 16 t) antaa perustiedot ja -taidot, auttaa hätätilanteessa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. EA1-kurssilta saat hyvät tiedot ja taidot hätätilanteissa sekä tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa auttamiseen. Kurssin suorittanut hallitsee ensiavun antamisen perusteet kurssin sisällön mukaisissa aiheissa (mm. hätäensiavun perusteet, haavat, tavallisimmat sairauskohtaukset, palovammat, nivelvammat, myrkytykset).
 • Ensiapukurssi EA 1 -koulutus on virallinen sertifioitu koulutus, josta saa Punaisen Ristin Ensiapukurssi EA 1® -todistuksen, joka on voimassa 3 vuotta.
 • Koulutuksessa on tarkoitus lisätä auttamisvalmiutta ja -rohkeutta sekä opastaa sinua toimimaan juuri niillä välineillä, jotka sinulla on saatavilla. Harjoituksia tehdään sovelletusti erilaisella välineistöllä.

Hätäensiapukoulutus, 8h, FIN

WEBINAARIT:

Tällä hetkellä avoimia koulutuksia ei ole tarjolla, mutta voimme järjestää oman koulutuksen työmaalle/ryhmälle.

 • Koulutukset ovat SPR:n koulutusohjelman mukaisia koulutuksia.
 • 8 tunnin koulutus antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Hätäensiapukoulutuksella voit myös kerrata EA1-koulutuksen yhden kerran sen voimassaoloaikana.
 • Pätevyys on voimassa kolme vuotta ja kurssitodistus on pätevä kaikissa Euroopan maissa.
 • Koulutuksessa on tarkoitus lisätä auttamisvalmiutta ja -rohkeutta.

Safety Up -Työturvallisuuskorttikoulutus -kertaus, 4,5h, FIN

ETÄKOULUTUKSET TEAMSISSA:

YIT:lle suunniteltuja kertauskoulutuksia ei ole tällä hetkellä aikataulutettuna. Voit ilmoittautua myös avoimeen koulutukseemme:

Työturvallisuuskortti uusinta 4 tuntia | kertaus verkossa (koulutusmaailma.fi)

TÄRKEÄÄ HUOMIOITAVAA KERTAUKSEEN OSALLISTUVALLE: Työturvallisuuskorttikoulutuksen voi kerrata lyhyemmällä 4,5h kertauskoulutuksella, jos edeltävä Työturvallisuuskeskuksen myöntämä  Työturvallisuuskortti on voimassa sinä päivänä, kun osallistuu koulutukseen. Kortin voimassaolo tarkistetaan koulutuspäivän aikana, joten varauduthan ottamalla Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämän Työturvallisuuskorttisi mukaan koulutukseen. Jos pätevyytesi ei ole voimassa tai olet suorittamassa koulutusta ensimmäistä kertaa, sinun tulee käydä 8h kestävä koulutus (ks. tarjonta alempaa). Molemmista koulutuksista saa saman pätevyyden ja kortin.

Koulutus on räätälöity YIT:n tarpeisiin ja toteutetaan Kiwan Safety Up -konseptilla.

Safety Up -Työturvallisuuskorttikoulutus, 8h, FIN

YIT:lle suunniteltuja koulutuksia ei ole tällä hetkellä aikataulutettuna. Voit ilmoittautua myös avoimeen koulutukseemme:

Työturvallisuuskortti netissä | Helposti etänä | webinaari (koulutusmaailma.fi)

LÄHIKOULUTUKSET HELSINKI:

YIT:lle suunniteltuja koulutuksia ei ole tällä hetkellä aikataulutettuna. Voit ilmoittautua myös avoimeen koulutukseemme:

Työturvallisuuskortti netissä | Helposti etänä | webinaari (koulutusmaailma.fi)

 • Huom. Koulutusta ei voi suorittaa itseopiskelu verkkokoulutuksena. Työmailla vaaditaan Työturvallisuuskeskuksen hyväksymä “vihreä kortti”.
 • Suorituksen jälkeen saat Työturvallisuuskeskuksen hyväksymän työturvallisuuskortin, jonka voimassaoloaika on 5 vuotta.
 • Koulutuksen käynyt tietää perusteet työturvallisuudesta, ymmärtää turvallisuusyhteistyön merkityksen, osaa tunnistaa työpaikan vaaratekijöitä ja välttää niitä ennalta.
 • Koulutus toteutetaan Kiwa Inspectan Safety Up -formaatilla. Materiaali on räätälöity juuri YIT:n tarpeisiin ja työympäristöön, joten se tukee turvallisuuskulttuurin kehittymistä.
 • Ensisijaisesti osallistujien toivotaan ilmoittautuvan YIT:n omiin Safety Up -koulutuspäiviin. Kuitenkin jo jostain syystä sinulla on kiire saada pätevyys kuntoon ja yllä olevat päivämäärät ei sovi, niin silloin sinulla on mahdollista osallistua joka arkipäivä toteutettaviin Kiwa Koulutusmaailman kaikille avoimiin Työturvallisuus -etäkoulutuspäiviin TÄSTÄ!

Occupational Safety Card Training 8h, WEBINAR, ENG

This training is available for everyone (not only for YIT). Please find instructions and schedules via LINK!

Tulityökorttikoulutus, 8h, FIN

 • Voimme järjestää oman koulutuksen työmaalle/ryhmälle. Tulityökorttikoulutukseen sisältyy käytännön harjoittelu, jolloin koulutus pidetään lähikoulutuksena. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli tälläiseen ryhmäkoulutukseen on tarvetta.
 • Järjestämme kaikille avoimia Tulityökorttikoulutuksia Vantaalla, Lahdessa, Oulussa, Vaasassa, Seinäjoella, Ylivieskassa ja Raahessa.
  Ilmoittautumaan pääset alla olevista linkeistä:

Vantaan kaikille avoimet Tulityökorttikoulutukset
Lahden kaikille avoimet Tulityökorttikoulutukset
Oulun kaikille avoimet Tulityökorttikoulutukset
Vaasan kaikille avoimet Tulityökorttikoulutukset
Ylivieskan kaikille avoimet Tulityökorttikoulutukset
Raahen kaikille avoimet Tulityökorttikoulutukset
Kemin kaikille avoimet Tulityökorttikoulutukset
Rovaniemen kaikille avoimet Tuliyökorttikoulutukset

Turvallisuuskoordinaattorin koulutus, 8h, FIN

Kiwa Koulutusmaailman kaikille avoimet ETÄKOULUTUKSET:

19.12.2023 klo: 8.00-16.00 etäkoulutus

Koulutuksen tarkempi sisältö nähtävillä TÄSTÄ!

MUUT KOULUTUKSET

Kiwa Koulutusmaailman laaja koulutusvalikoima nähtävillä täällä: www.koulutusmaailma.fi.

Koulutuksia on saatavilla webinaareina, lähikoulutuksina, sekä itseopiskelu verkkokoulutuksina.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos olet kiinnostunut tilaamaan koulutuksen ryhmälle, järjestämme koulutuksia ympäri Suomen!