Ensimmäinen vaihe suoritettu, vielä yksi hyväksyntä ja kaikki on kunnossa!

Lue seuraavaksi sähköpostiisi tullut viesti ja klikkaa hyväksy viestin linkistä

Sinä olet hetki sitten käynyt ilmoittautumassa olevasi kiinnostunut jatkossakin olemaan LIS Group Oy:n markkinointi- ja uutiskirjeen tilaaja, kiitos siitä!

Sait myös sen seurauksena sähköpostiisi viestin, jossa pyydämme sinua hyväksymään tilauksesi ja samalla viesti toimii osoitteesi tarkistuksena.

Klikkaamalla sähköpostiviestin Hyväksy-painiketta, hyväksyt, että LIS Group lähettää sinulle satunnaisia markkinointi- ja uutiskirjeitä turvallisuuskulttuurin kehityksestä ja koulutuksista.

Halutessasi voit lukea rekisteriselosteestamme lisää.

LIS Group Oy:n rekisteriseloste

Jos et hyväksy että lähetämme sinulle 25.5.2018 jälkeen mitään informaatiota, sinun ei tarvitse tehdä mitään ja voit hävittää ao sähköpostiviestinkin.

GDPR tulee ja LIS Group valmistautuu muutokseen sinun avullasi: vielä yksi tarkistus!

Nyt puuttuu enää viimeinen vaihe: käy tarkistamassa sähköpostisi ja klikkaa siinä näkyvä hyväksymislinkki.

Huomaathan, vain klikkaamalla sähköpostissa tullutta hyväksy-painiketta, tulet jatkossakin saamaan turvallisuusalan uutistiedotteita.

Hyvää kevättä toivoen!

LIS Group Oy:n työntekijät

Tämän viestin lähettäjä on

LIS Group Oy

Tainionkoskentie 68
55120 Imatra

Tavoitat asiakaspalvelumme toimistoaikana

sähköpostitse: toimisto@lis.fi

puhelimitse: 010-2399 080

P.S. Sinä olet hetki sitten käynyt ilmoittautumassa olevasi kiinnostunut jatkossakin olemaan markkinointi- ja uutiskirjeemme tilaaja, kiitos siitä!

Uusi euroopan laajuinen tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.5.2018 ja sitä ennen kaikkien eurooppalaisten henkilörekistereitä ylläpitävien tahojen tulee varmistaa hyvän tietosuojakäytännön mukainen toimintansa. Suomen johtavana turvallisuusalan kouluttajana LIS Group Oy on kehityksen mukana. Siksi sinäkin olet tällä sivulla juuri nyt.

Keräämme nyt kaikilta postituslistallamme jo kerran ilmoittautuneilta henkilöiltä suostumuksen edelleen vastaanottaa uutiskirjeitämme. Tietosuoja on meidän kaikkien yhteinen etu ja haluamme kaikin keinoin varmistaa, että juuri sinä tätä tekstiä nyt lukeva ihminen olet halunnut listallemme tulla.